"I am a full time working mother living with my two delightful daughters aged 7 and 10. All three of us are bilingual in Spanish and English and have lived in the south of Spain for the last 5 years, where we live close to the beach and have lovely weather for most of the year. We come originally from London and have adapted to the warm climate and quality of life here! We enjoy reading, drawing, writing, swimming, going for walks, listening to music, singing and dancing and anything else that keeps our imagination and minds going!"

Kahden aivan ihastuttavan tyttön yksinhuoltaja. Hakemus luettu, mutta ei vastattu. Oli vähän vaikeuksia löytää heitä uudestaan, ihan kuin Finnish-vaihtoehto olisi otettu pois... Tai en tiedä. No, todennäköisesti he vastaavat pienellä viiveellä no. Eipä se mitään.

Huomasin muuten etsiskellessä, että Espanjassa maksetaan noin 60-70e viikossa, mikä on aika vähän, kun Keski-Euroopassa palkka on 90e tietämillä. Ainakin suomalaisissa host familyissä. Espanjassa hintataso on kyllä matalampi. Skotlannin perheen palkka on tällä hetkellä korkein, minkä olen nähnyt (lukuunottamatta tietenkin Lourdesin pörssimeklareiden perheitä, jotka eivät hekään paljon parempaan pysty...). Skotlannin työstä maksavat melkein sata puntaa viikossa. Se on kova. Eihän se niin kalliissa paikassa paljon paina, mutta se alkaa olla jo jotakin. Jotenkin on vielä hieman epävarma olo.

Lehdessä oli tänä aamuna, että Finnmatkat hakee sataa uutta matkaopasta. Jaa-a. Univormuja tuli kyllä käytettyä ihan liiaksi asti high schoolissa...