Vastasin siis perheelle Ruotsista. Sain muutaman tunnin kuluessa vastauksen takaisin ja sovittiin, että perheen äiti soittaa muutaman päivän kuluttua. Tämä tapahtui viime viikonloppuna. Tällä viikolla on ollut kolmet yo-kirjoitukset, joten kiirettä on pitänyt.

Puhuimme perheen äidin kanssa noin puoli tuntia ja hän kuullosti aivan mahtavalta ihmiseltä. Erittäin maanläheiseltä, hauskalta ja rennolta. He olivat selvästi harkinneet asiaa kunnolla ja alustavasti sovimme päivistä, jolloin aloittaisin työt ja milloin pitäisin pientä lomaa jne. Skotlannin loma on edelleen kalenterissa, tosin se menee hyvin tiukalle ja minun täytyy neuvotella siitä vielä vähän. Olen lupautunut aloittamaan Etelä-Ruotsissa ensi kuun lopulla.

Aika jännä, että viiden päivän aikana löytyy näin mukava perhe. He ovat luvanneet auttaa kaikessa mahdollisessa ja saan autonkin käyttöön ylläpidon lisäksi. Pääsemme tyttöjen kanssa ajamaan lasten tapahtumiin ja muihin.

Että sellaista kuuluu, nyt vielä täytyy keskittyä viimeisiin yo-kirjoituksiin, vaikka olenkin jo ytl:n puolesta ylioppilas. Koulun puolesta olen ylioppilas vasta kun olen suorittanut itsenäisesti yhden pakollisen ruotsin kurssin, johon yksi opettaja on jo pitkin hampain suostunut. Ja tanssidiplomi täytyy myös kasata, mutta kyllä ne vielä ehtii, tulee vain tosi kiire kaiken kanssa. Sen lisäksi, että lentolippurahat Ruotsiin täytyy hankkia, mutta niiden ei pitäisi olla ongelma.

Huomenna perheen äiti varmaan soittaa uudelleen, joten päivittelen lisää kun tiedän. Adios!