Hola, No niin, koko päivän olen lukenut perhehakemuksia. Toiset ovat olleet aivan kamalia, toiset ihan hyviä etc. Nyt on alkanut hyvin hahmottua se mitä haen.

Paikkaa, jossa...
...noin kaksi lasta, jotka ovat yli 3v.
...lapsille on mahdollista/pakko puhua englantia
...alueen valtakieli on espanja
...on kohtuullinen palkka verrattuna alueeseen
...living in -mahdollisuus plussaa pricate ensuite
...kohtuulliset työtunnit, max. 40h/vk
...viikonloput vapaat eli 5pvää per viikko
...LIGHT housework
...ei asuta maalla, eli kaupungit käy
...asuu mukavia ihmisiä :D

Tänään sattui myös jotain amazing! Juttelin Elisalle, hän on amerikkalainen, yksi parhaimmista ystävistäni ja asui Skotlannissa samaan aikaan, ja hän tuli maininneeksi, että on harkinnut suorittavansa viimeisen vuoden koulustaan Mallorcalla, koska se tulisi halvemmaksi. Olin äimänkäkenä. Se olisi aivan mahtavaa, jos osuisimme samaan aikaan Mallorcalle ja bible college ei edes olisi kuin kymmenen mailia Palmasta. Elämä on ihmeellistä. Jos kaikki kääntyy parhain päin, niin me olemme molemmat Espanjassa puolen vuoden kuluttua.

Jos saisin Palma de Mallorcan paikan, niin se loppuisi joulun aikoihin ja sitten minulla olisi vielä mahdollisuus etsiä uutta paikkaa Mallorcalta, lähteä main landille, siirtyä vaikka ruotsiin tai sitten palata Suomeen (se ei ole oikeasti ratkaisu...). Mutta, jatkan perhepostauksien kirjoittamista aina silloin tällöin, nyt on kuitenkin sen verran tärkeämpääkin tekemistä, että tämä asia saa jäädä tähän muhimaan hetkeksi.

Hakemusten määrä tänään: 4 ja Edinburgh on harkinnassa. Not bad, not bad at all.